"Путін використовує ЧС-2018, як Гітлер використовував Олімпіаду-1936" - британський міністр

У британському парламенті обговорюють можливість бойкоту ЧС-2018, який пройде в Росії.
Депутат від Лейбористської партії Британії Іен Остін заявив, що збірна Англії має бойкотувати турнір, і порівняв президента Росії Володимира Путіна з лідером нацистської Німеччини Адольфом Гітлером.
"Путін збирається використовувати ЧС-2018, як Гітлер використовував Олімпіаду-1936. Я не думаю, що збірній Англії варто брати участь у цьому. Я не думаю, що нам варто підтримувати Путіна, котрий використовує цей турнір як піар-захід, щоб замаскувати грубі порушення прав людини, за які він несе відповідальність", - передає слова Остіна ua.tribuna.com.
Міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон підтримав таку заяву.
"Думаю, ваша характеристика того, що буде в Москві, на Чемпіонаті світу, у всіх містах - безумовно, правильне порівняння з 1936 роком. Чесно кажучи, думаю, брати участь у прославленні Путіна через спортивний захід - це мерзенна перспектива", - заявив Джонсон.
Збірна Англії відправить у Росію низку продуктів для споживання під час Чемпіонату світу – 2018. У делегації національної команди також будуть фахівці, які мають перевіряти їжу в зв'язку з отруєнням Скрипаля в Великій Британії.

Related

Спорт 7413250047758341756

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item