На кордоні з Росії в Україну стоять сотні фур

Через сильні снігопади Україна не впускає російські фури

Українська сторона напередодні ввечері перестала пускати фури через сильні снігопади. На в'їзді в РФ черг немає, розповіли в російській митниці.

Через сильні снігопади на трасі М-3 з Москви до Києва утворилася черга з вантажних фур. Транспорт скупчився на виїзді з Росії на пункті пропуску Троєбортне брянської митниці, повідомляється на сайті російської митниці.
Відзначається, що скупчення фур сталося, оскільки Україна увечері 3 березня припинила пропуск вантажного автотранспорту на свою територію через сильні снігопади.
"Зараз перед Троєбортним на виїзді з Росії перебуває понад 250 вантажних транспортних засобів", - уточнили митники, додавши, що на в'їзді в Росію таких черг не спостерігається.
Для того, щоб уникнути черг, брянська митниця порадила водіям, що в'їжджають до Росії з території України, перетинати митний кордон Євразійського економічного союзу в автомобільних пунктах пропуску Нові Юрковичі або Погар.
Крім того, МНС Росії направило бригаду рятувальників із 15 осіб, а також п'ять одиниць техніки для розтягування заторів, що утворилися через сильний снігопад.
Нагадаємо, 18-19 лютого Росія блокувала пропуск фур через кордон у пункті пропуску Гоптівка - Нехотєєвка, через що там утворилася черга зі 120 вантажівок.

Related

Події в Україні 5609893293108763776

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item