Школяр на десертах заробляє 3 тис. грн. в місяць

4 роки займається кондитерським бізнесом столичний школяр 15-річний Євген Іванець. Солодощі продає через соціальну мережу "Instagram". За місяць заробляє щонайменше 3 тис. грн.
"Кулінарією зацікавився у 9 років. Спостерігав, як готує мама, і почав їй допомагати. Готував м'ясні страви, піци, гарніри. За рік зробив перший десерт - апельсиновий бісквіт. Батьки спробували і зрозуміли, що маю хист до кулінарії. Згодом батько записав на вечірній курс кондитерів при Київській міжнародній кулінарній академії. Після їх закінчення з головою занурився у кулінарію. Зрозумів: настав час продавати солодощі", - розповів Євген Іванець.
Автор: www.instagram.com/zheka_ivanets
Школяр на десертах заробляє 3 тис. грн. в місяць
Євген Іванець готує солодощі після школи. Любить робити це під музику.
"Пробував різні методи реалізації. Одного разу ходив по кафе і ресторанах. Пропонував брати мої ласощі на реалізацію. Ніхто не зацікавився. Після цього створив власну сторінку в мережі "Інстаграм" і почав приймати замовлення", - додав він.
Шоколадний тарт Євген продає за 400 грн, великий кекс - 200 грн. Тартелки коштують 45 грн, еклери - по 15.
Автор: www.instagram.com/zheka_ivanets
"Щомісяця заробляю щонайменше 3 тисячі гривень. Маю в асортименті до півсотні рецептів. Люблю придумувати щось нове, тому їхня кількість постійно зростає", - поділився хлопець.
"Готую солодощі майже щодня після школи. Зазвичай, роблю це під музику. Це додає настрою", - додав школяр.
Євген Іванець навчається у 9 класі. Влітку планує вступати до столичного коледжу харчових технологій. Мріє відкрити власну кулінарну школу та випустити книгу десертів.
11-річний Адам Шевчук з Луцька рік тому почав продавати саморобні браслети. За цей час заробив собі на квадроцикл, мобільний телефон і планшет.

Related

Суспільство 4380626811212664332

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item