4-річна дівчинка вистрілила в голову своїй молодшій сестрі


У Ратнівському районі на Волині 4-річна дівчинка гралася пневматичною рушницею та випадково вистрілила у голову своїй сестрі, 3 роки.
Постраждалу у важкому стані забрала "швидка" та доправила у обласну лікарню. Про це повідомляє інформаційне агенство "Волинські Новини" посилаючись на повідомлення в оперативній диспетчерській Волинського обласного центру медичної допомоги.
За попередньою інформацією, дітей вдома залишили на діда, та він недогледів: старша взяла до рук пневматичну гвинтівку, з якої вистрілила 3-річній сестрі в голову. В результаті вистрілу дівчинка отримала проникаюче кульове поранення в праву скроню.
Бригада "швидкої"надала першу допомогу і терміново доставила постраждалу у Волинське обласне дитяче територіальне медичне об'єднання до Луцька.
Заступник генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання з хірургічної роботи Ігор Дородних повідомив, що вночі дівчинку прооперували. Операція пройшла успішно, проте жодних прогнозів лікарі давати поки не беруться.
У поліції подробиці трагедії поки не коментують.
В одному із селищ на Дніпропетровщині 2-річну дівчинку застрелив 10-річний брат. Трагедія сталася, коли батьків не було вдома.

Related

Суспільство 7666420897806824721

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item