5 популярних продуктів, які знесилюють людей

Їжа може не тільки поновлювати сили в організмі, а й забирати їх. Є певні продукти, після вживання яких людина відчуває себе розбитою та стомленою. Мало хто знає, що причина в них, хоча вони є дуже відомими.
Пластівці, йогурт з добавками
Автор: commons.wikimedia.org
Їжа, яка забирає енергію людей: 5 популярних продуктів
Їжа, яка забирає енергію людей: 5 популярних продуктів
В сухих сніданках цукор займає 50% від загальної кількості вуглеводів. Це також сприяє різкому стрибку рівнів цукру та інсуліну в крові. Після такого перекусу людина відчуватиме себе без сил.
Рис, білий хліб і паста
Оброблені зерна містять менше корисних вітамінів і мікроелементів, на відміну від цільного зерна. Через це стрибає рівень цукру і людина відчуває себе менш енергійною.
Алкоголь
Алкоголь відомий своїм розслаблюючим ефектом, проте він може істотно знизити якість сну. Вживши ввечері велику кількість алкоголю, вранці прокидаються втомленими.
Енергетичні напої
Автор: jwoman.in.ua
Їжа, яка забирає енергію людей: 5 популярних продуктів
Їжа, яка забирає енергію людей: 5 популярних продуктів
Такі напої заряджають енергією, але тільки на короткий час. Вчені встановили, що енергетичні напої покращують пам'ять на 24% і знижують сонливість. Такий ефект виникає через цукор і кофеїн. Але після різкого стрибка енергії настає спад.
Низькокалорійні продукти
Харчуючись такими продуктами, є ризик споживання меншуої кількості калорій, які необхідні для життя. Тим самим, порушується баланс гормонів і обмін речовин, що призведе до втрати енергії.

Related

Здоров'я 2745039729411448133

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item