З'явилися подробиці загадкової смерті 5 людей


У розслідуванні причин загадкової смерті п'яти чоловік в селі Аули Криничанського району на Дніпропетровщині завершено слідство.
Результати експертизи показали, що люди померли від чадного газу. Хоча працівники газової контори обстежили приміщення, в якому сталася трагедія, і тоді заявили, що концентрації газу в будинку не було, пишуть "Факти".
"Експерти провели гістологічну експертизу і встановили, що причина смерті - отруєння чадним газом. Концентрація була незначною - всього 1,2%. Тому запах абсолютно не відчувався. Вибух міг статися при 5%. Але тієї концентрації, що була, вистачило для загибелі людей. Чадний газ - підступний вбивця. Люди падали замертво там, де їх заставала смерть. Ще хвилину тому вони можуть з вами розмовляти, а потім просто вмирають. Найімовірніше, в будинку погано працювала витяжка ", - повідомили спеціалісти.
У селищі Аули Криничанського району на Дніпропетровщині в приватному будинку виявили тіла п'ятьох людей. Серед загиблих — господиня дому 48-річна Жанна Плотнікова та четверо її гостей із Кам'янського — одна жінка й троє чоловіків. Люди лежали в різних кімнатах. Ознак насильницької смерті на тілах не виявили.

Related

Гаряча новина 6372857524502127693

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item