СБУ заборонила в'їзд 60 російським дипломатам, видвореним із США

Прапор РФ
Служба безпеки України закрила в'їзд 60 громадянам Росії, яких видворили із США 26 березня за причетність до діяльності російських спецслужб, повідомляється на сторінці СБУ у Facebook.
Заборона на в'їзд в Україну на п'ять років поширюється на 48 дипломатів посольства Росії та 12 співробітників ООН у Нью-Йорку.
СБУ нагадує, що 27 березня заборонила в'їзд 23 росіянам, причетним до розвідслужбам РФ, яких видворили з Великобританії у зв'язку зі справою Скрипаля.
У зв'язку з отруєнням Скрипаля 26 країн оголосили про висилку російських дипломатів. США оголосили, що вирішили вислати 60 російських дипломатів.
26 березня про рішення вислати з України російських дипломатів оголосив також президент Петро Порошенко. Загалом з України вислали 13 дипломатів. 28 березня вони залишили Україну.
4 березня колишній російський подвійний агент Сергій Скрипаль і його донька Юлія були знайдені непритомними на лавці в британському Солсбері. Слідство встановило, що їх отруїли нервово-паралітичною речовиною Новичок, розробленою в СРСР у 1970-х роках. Великобританія поклала відповідальність за інцидент на Росію.

Related

Гаряча новина 7525142820300989862

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item