Негода в Україні знеструмила 63 населених пункти у 8 областях


В результаті складних погодних умов знеструмлені 63 населених пункти в 8 областях України.
Про це повідомляє прес-служба ДСНС.
"В результаті ускладнення погодних умов (сніг, пориви вітру) через спрацювання автоматичної системи захисту ЛЕП знеструмлені 63 населених пункти в 8 областях, а саме: Миколаївської - 14, Запорізькій - 10, Кіровоградській - 10, Одеській - 9, Черкаській - 7, Донецькій - 6, Дніпропетровській - 4 і Чернігівській - 3 ", - йдеться в повідомленні.
Рух автомобільного транспорту на автодорогах забезпечено. Тимчасово обмежили в'їзд великогабаритних транспортних засобів в Київ.
Для розчищення доріг тимчасово обмежили рух великогабаритного транспорту в Київській області і на під'їздах до столиці (М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі, М-03 Київ-Харків-Довжанський, М-05 Київ-Одеса, М-06 Київ-Чоп, М-07 Київ-Ковель-Ягодин) і для всіх видів транспорту в Миколаївській області (Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв).
Аеропорти та морські торговельні порти працюють у штатному режимі.
До розчищення доріг і буксирування транспортних засобів залучено 1 тис. 734 одиниць техніки і 2 тис. 917 чоловік.
Зима лютує також у країнах Європи. Там кількість загиблих від морозів зросла до 60 людей. Про це пише BBC.
У Польщі температура впала до рекордних 27 градусів морозу.
А у Великій Британії оголосили найвищий "червоний" рівень небезпеки. По всій країні не працюють аеропорти та залізниця, тисячі шкіл закрили через заметілі.
В Ірландії негода залишила людей без електрики. А у бельгійському Брюсселі скасували 130 авіарейсів. У деяких містах снігопади настільки сильні, що техніка не встигає розчищати дороги. Найбільше від морозів потерпають безхатьки і біженці, які не мають можливості зігрітись.

Related

Події в Україні 3595181763593011969

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item