7 порад для жінок. Носіть трусики правильно


Коли жінка обирає спідню білизну, зазвичай спочатку дивиться на зовнішній вигляд: чи є мереживо, наскільки тканина приємна на дотик, колір, тощо. 


В той же час дівчина не замислюється про можливі наслідки такої “краси”: інфекції і навіть хвороби інтимної зони. Dailymail зібрав 7 порад лікарів про те, чого варто уникати, а чому надавати перевагу у жіночій білизні.

Уникайте стрингів. 

Звісно, вони виглядають сексуально, але можуть спричинити серйозні проблеми зі здоров’ям. Наприклад, передати бактерії E. Coli з білизни до організму людини. Зазвичай ці бактерії не шкідливі, але деякі їхні штами можуть викликати серйозне отруєння. Якщо ви вже зовсім не уявляєте свого життя без стрингів, тоді хоча б не спіть в них.


Обирайте котон, а не шовк. 

Так, мереживо і шовк – це сексуально. Але залиште їх лише для особливих моментів. Лікарі радять вибирати нижню білизну з тканиною, що дихає. Бавовною, наприклад. Це допоможе уникнути захворювання.


Потренувалися – змініть білизну. 

Не залишайтесь в тій же парі спідньої білизни після спортзалу. Медики переконують, що одягати чисту пару одразу після заняття – дуже необхідно. Адже бактерії люблять тепле і вологе середовище.

Викиньте ароматизовані засоби для прання білизни. 

Це може викликати проблеми у вашій інтимній зоні. Справа в тому, що хімічні речовини, які використовують для ароматизації білизни, можуть викликати роздратування інтимної зони. А там ваша шкіра найбільш чутлива. Краще використовується миючий засіб без запаху.


Заховайте від себе затісну білизну 

Адже якщо ваші трусики залишають сліди на шкірі, ви ризикуєте підхопити вагінальні інфекції та висип.


Ніколи не одягайте одну і ту ж білизну два дні поспіль. 

Брудні трусики забезпечують ідеальне середовище для бактерій і ви можете заразитись, навіть якщо одягнете білизну навиворіт.


Спіть без білизни. 

Якщо шкіра в інтимних місцях постійно покрита – особливо тканинами, які не пропускають вологу – волога накопичується в інтимній зоні, створюючи ідеальні умови для розмноження бактерій. А це може призвести до серйозних попрілостей, роздратування і шкірних інфекцій. 

Джерело: Українська правда. Життя

Related

Здоров'я 382285398745675649

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item