З Одеської області в Кувейт намагалися переправити 92 кг амфетаміну

Троянський кінь з 92 кг контрабандного амфетаміну, який мали вислати в Кувейт

Контрабандисти вирішили фасувати таблетки з психотропами в мішки і сховали в надувні човни для подальшої контрабанди в Кувейт. Затримано двох підозрюваних.

 
Прокуратура Одеської області направила до суду обвинувальний акт щодо двох підозрюваних у незаконному придбанні і зберіганні психотропів в особливо великих розмірах, а також у спробі контрабанди сигарет. Про це повідомив прес-секретар ГПУ Андрій Лисенко на своїй сторінці у Facebook у п'ятницю, 2 березня.
 
"Троянського коня з 92 кг контрабандного амфетаміну, якого мали вислати в Кувейт, правоохоронці затримали на південному кордоні. Кінь виявився човном у дерев'яному ящику", - повідомив він.
 
Правоохоронці з'ясували, що чоловіки у 2017 році знімали в оренду гаражне приміщення в смт Таїрове, де зберігали амфетамін в особливо великих розмірах.
 
facebook.com/lysenko.andrii
 
"Щоб реалізувати злочинні наміри, чоловіки зважили і вирішили фасувати таблетки з психотропами в мішки, сховавши в надувні човни. Для подальшої контрабанди в Кувейт вони помістили ці човни в дерев'яні ящики", - йдеться в повідомленні.
 
Незаконному переміщенню амфетаміну через митний кордон завадили співробітники прокуратури Одеської області спільно з працівниками УСБУ в області і Південного регіонального управління Держприкордонслужби України.
 
Раніше в Донецькій області викрили наркотрафік з Макіївки.

Related

Гаряча новина 580025466684436469

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item