У Миколаївській області люди перекрили трасу і вимагають її ремонту

Місцеві жителі безперервно ходять по пішохідному переходу

Траса загальнодержавного значення Кропивницький - Миколаїв перекрита протестуючими. Люди вимагають ремонту дороги і не збираються припиняти акцію, поки до них не приїде керівництво області.

 
У понеділок, 26 березня, жителі села Возсіятське перекрили трасу Кропивницький - Миколаїв, вимагаючи відремонтувати дорогу, повідомляє ТСН.
 
Кілька десятків людей безперервно ходять по пішохідному переходу, час від часу пропускаючи легковики.
 
Активісти не збираються припиняти акцію, поки до них не приїде керівництво області.
 
Після того, як почав танути сніг, траса стала практично непроїзною. Мешканці кажуть, що на цій трасі загальнодержавного значення іноді не знайти і клаптя асфальту, а ями досягають метрової глибини.
 
15 лютого жителі Возсіятського, а також сусіднього села Водяно-Лорине, розташованих поруч на проблемній трасі, перекривали дорогу з вимогою її ремонту.
 
Тоді чиновники запевнили, що на бетонне покриття траси в держбюджеті на 2018 рік заплановано 300 млн грн, однак для старту ремонту потрібен час. Тим часом щодо ділянки в районі Водяно-Лорине вжили тимчасових заходів - засипали щебенем і розрівняли грейдерами.
 
Та з тих пір із вуст чиновників звучали заяви, про те, що виділені з держбюджету 300 млн грн краще направити на іншу трасу - Миколаїв - Дніпро. І це також стало одним із приводів протесту 26 березня.
 
 
Також цього дня у Миколаєві водії маршруток влаштували страйк.

Related

Події в Україні 5923578470783170510

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item