Розкрили виробників підроблених документів для терористів


Співробітники Служби безпеки України блокували механізм оформлення підроблених документів для виїзду в країни ЄС особам, причетним до участі в ЛДНР.
"Правоохоронці встановили, що троє зловмисників забезпечували клієнтів підробленими паспортами однієї з країн Близького Сходу. Серед замовників документів були, зокрема, учасники незаконних збройних формувань терористичних організацій ЛДНР, які вирішили "легалізуватися" в Європі.
Ділки вклеювали фотографії в оригінальний бланк незаконно отриманого документа з використанням неавтентичних голограм і штучним нанесенням відповідних засобів захисту паспортного документа", - повідомили в прес-центрі СБУ.





До механізму нелегальної переправки громадян в країни ЄС були причетні працівники Державної прикордонної служби України.
У Києві і області затримали 3-х організаторів угруповання. Під час обшуків за місцями їх проживання правоохоронці виявили обладнання та оргтехніку для виготовлення таких документів, бланки, печатки, готові фальсифіковані паспорти та інші документи з ознаками та елементами підробки, значну кількість готівки, вогнепальну зброю і більш 3 тисячі патронів різного калібру.
У Полтаві знайшли злочинців, які підробляли українські документи. Продавали їх іноземцям за ціною від $200 до $1,2 тис.

Related

Гаряча новина 5948820586438824227

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item