Зірване перемир'я: ОБСЄ порахувала вибухи за вихідні

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ на Донбасі за період з 19:30 2 березня до 19:30 год 4 березня зафіксувала 206 вибухів. "У пе...


Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ на Донбасі за період з 19:30 2 березня до 19:30 год 4 березня зафіксувала 206 вибухів.
"У період з вечора 2 до вечора 3 березня в Донецькій області СММ констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, в тому числі більше вибухів (близько 90), якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (орієнтовно 50 вибухів)", - йдеться в звіті організації від 5 березня.
У період з вечора 3 до вечора 4 березня місія відзначила зменшення кількості таких порушень, зафіксувавши близько 70 вибухів, якщо порівнювати з попередньою добою.
"У період з вечора 2 до вечора 3 березня в Луганській області місія констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, зокрема менше вибухів (12 вибухів), якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (34 вибуху)", - заявили в організації.
З вечора 3 до вечора 4 березня СММ констатувала збільшення кількості таких порушень, в тому числі 34 вибуху, якщо порівнювати з попередньою добою.
З опівночі 5 березня на Донбасі мало встановитися повне і безстрокове перемир'я. Про це 2 березня у Мінську домовилася тристороння контактна група з врегулювання ситуації. Проте бойовики здійснили атаку через годину після початку перемир'я.

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item