Росія - психічно хвора країна - перший віце-спікер


Росія сьогодні є психічно хворою країною. Про це заявила перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко.
Таку заяву високопосадовець зробила в ефірі програми "Свободи слова" на ICTV.
"Росія - це діагноз. Більш точно визначити те, що відбувається з Росією не можливо", - сказала вона.
"Так трапилося, що, Україна першою зрозуміла цей діагноз. Що це сьогодні просто психічно хвора країна, яка, на жаль, є нашим сусідом", - продовжила перший віце-спікер.
Там уже виросло покоління людей, які не уявляють, що влада може змінюватися
"У цій студії сидять громадяни України, які бачили кількох українських президентів - Кравчука, Кучму, Ющенка, Януковича, Порошенка. Що відбувається у Російській Федерації? Там 18 років править Путін. Тобто, там уже виросло покоління людей, які не уявляють, що влада може змінюватися. Росія проголосувала за "светлое советское прошлое", - сказала Геращенко.
Так звані вибори президента Росії пройшли 18 березня 2018 року. За даними кремлівської адміністрації, за переобрання Володимира Путіна на черговий 6-річний термін проголосували 76,6% громадян РФ при явці 67,5%. "Вибори" проходили і в анексованому РФ Криму.
Росія анексувала Крим у березні 2014-го. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі. Через російську агресію на Донбасі загинули понад 10 тис. українців.

Related

Події у світі 1932783118639966251

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item