На Хмельниччині затримані підпільні торговці зброєю

У Хмельницькій області затримали торговців зброєю

Під час обшуків поліцейські вилучили автомати Калашникова, пістолети різних марок, гвинтівки, саморобні вогнепальні пристрої у вигляді авторучок, різнокаліберні набої і бойові гранати.

 
У Хмельницькій області правоохоронці викрили злочинну групу, яка займалася незаконним виготовленням, переробкою і збутом вогнепальної стрілецької зброї й боєприпасів на території України. Про це у вівторок, 28 березня, повідомила поліція області.
 
Зазначається, що протягом кількох місяців оперативники розробляли спецоперацію із затримання зловмисників, вираховували можливі місця зберігання арсеналу.





 
"З метою формування доказової бази правоохоронці провели декілька оперативних закупівель зброї, серед якої був автомат Калашникова, пістолет Макарова, пістолет з пристроями для безшумної стрільби, саморобні пристрої для відстрілу патронами калібру 5,6 мм і більше 200 патронів калібру 9 мм", - йдеться в повідомленні.
 
Під час санкціонованих обшуків поліцейські виявили і вилучили п'ять автоматів Калашникова, вісім пістолетів різних марок, чотири гвинтівки, п'ять саморобних вогнепальних пристроїв у вигляді авторучок, значну кількість різнокаліберних патронів, бойові гранати, близько 700 г тротилу і грошові кошти.
 
Також в одного з членів групи були вилучені різноманітні деталі, обладнання і схеми для виготовлення і переробки зброї.
 
Зловмисники затримані, вирішується питання про повідомлення їм про підозру і обрання запобіжного заходу.
 
За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження.

Related

Гаряча новина 1926378869096568665

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item