У НАТО відповіли на заяви Путіна про нову зброю

У НАТО відповіли на заяву Путіна

Залякування Путіна в НАТО вважають неприпустимими. Також в альянсі заявили, що готові захищати всіх своїх членів від будь-якої загрози.

 
Заяви президента Росії Володимира Путіна із залякуванням НАТО неприйнятні і непродуктивні. Про це в п'ятницю, 2 березня, йдеться в коментарі прес-секретаря НАТО Оани Лунгеску, повідомляє УНІАН.
 
У НАТО зазначили, що їхня оборона не спрямована проти Росії.
 
"Російські заяви, які загрожують, що альянс може бути мішенню, є неприйнятними і непродуктивними. Як ми неодноразово заявляли, протиракетна оборона альянсу не розроблена і не спрямована проти Росії. Наша система захищає від балістичних ракет за межами євроатлантичного регіону", - заявила вона.
 
Лунгеску підкреслила, що НАТО є оборонним союзом, який готовий захищати всіх членів від будь-якої загрози.
 
"Ми не хочемо нової холодної війни чи нової гонки озброєнь. Усі союзники підтримують угоди про контроль над озброєннями, які створюють довіру і впевненість на благо всіх. Ми продовжуємо працювати над підвищенням військової передбачуваності і прозорості, у тому числі включаючи Раду НАТО - Росія. Ми також намагаємося модернізувати Віденський документ ОБСЄ", - підкреслила прес-секретар НАТО.
 
Нагадаємо, напередодні Путін заявив про створення новітніх ракет, аналогів яким немає ні в кого у світі і які можуть обійти американську протиракетну оборону.
 
Пізніше ракети Путіна висміяли в соцмережах.

Related

Події у світі 5335182752311748002

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item