Силовики затримали в Луганській області прихильника ЛНР

У Луганській області затримано прихильника ЛНР

Уродженець м. Щастя Новоайдарського району приєднався до так званої народної міліції ЛНР у 2015 році як розвідник, а незабаром став командиром розвідвідделення, повідомляє СБУ.

Співробітники Служби безпеки України затримали в Луганській області представника одного з незаконних збройних формувань ЛНР. Про це у вівторок, 13 березня, повідомляє прес-центр СБУ.
"Правоохоронці встановили, що уродженець міста Щастя Новоайдарського району Луганської області приєднався до так званої народної міліції ЛНР у 2015 році як розвідник і вислужився до командира розвідувального відділення", - йдеться в повідомленні.
За інформацією СБУ, сепаратист вирішив в'їхати на підконтрольну українській владі територію для вирішення особистих питань.
Оперативники спецслужби затримали зловмисника під час спроби перетину лінії розмежування. При цьому разом з ним було затримано чоловіка у формі працівника поліції без відповідних документів, який, за оперативними даними, мав допомогти сепаратистові пройти через блокпости.
Зараз прихильникові ЛНР оголошено про підозру, а другого затриманого передадуть представникам органу досудового розслідування для визначення його процесуального статусу.

Related

Події в Україні 1407769038289107584

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item