У Британії визначили місце, де отруїли Скрипаля

Поліція біля будинку Скрипаля в Солсбері

Криміналісти виявили найбільшу концентрацію нервово-паралітичної речовини на вхідних дверях будинку колишнього російського шпигуна.

Фахівці Скотланд-Ярду дійшли висновку, що колишній подвійний агент Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були отруєні у власному будинку в Солсбері.

Про це повідомила прес-служба поліції Лондона."За підсумками детального експертно-криміналістичного та наукового дослідження детективи вважають, що Скрипалі вперше контактували з нервово-паралітичною речовиною за адресою свого проживання", - йдеться в повідомленні.Фахівці виявили найбільшу концентрацію отруйної речовини на вхідних дверей квартири. 


Вона також була виявлена ще в кількох місцях у Солсбері, проте в меншій кількості.У поліції зазначили, що роботи в будинку Скрипаля і його найближчих околицях продовжаться. На збір доказів може знадобитися від кількох тижнів до місяців.При цьому правоохоронці запевнили, що ризик для громадськості "залишається низьким", а пошуки доказів "носять попереджувальний характер".


Як повідомлялось, 4 березня Скрипаль і його дочка були виявлені без свідомості в британському Солсбері і знаходяться в лікарні в критичному стані.Прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей повідомила, що вони були отруєні нервово-паралітичною речовиною, яка розроблялася в Росії.

Related

Події у світі 6580873772409909970

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item