В Україну не впустять висланих з Великобританії росіян

Вислання з Британії закриває дорогу в Україну

Росіянам, яких вислали з Великобританії у зв'язку з отруєнням колишнього співробітника Головного розвідувального управління Росії Сергія Скрипаля і його дочки Юлії, заборонили в'їзд в Україну.

 
Служба безпеки України заборонила в'їзд в Україну 23 громадянам Росії, які були вислані з Великобританії. Про це повідомляється на офіційному сайті СБУ.
 
"Служба безпеки України закрила в'їзд 23 громадянам Росії, причетним до розвідувальних служб РФ, які були вислані з Великобританії у зв'язку з отруєнням Сергія Скрипаля та його дочки", - сказано в ньому.
 
За словами глави СБУ Василя Грицака, їх діяльність є "зухвалим знущанням" над однією з ключових функцій дипломатичного представництва, визначених Віденською конвенцією про дипломатичні відносини 1961 року - заохочення дружніх взаємин між державами.
 
Грицак також підкреслив, що російські розвідники під прикриттям дипломатів все частіше вдаються до цинічних провокацій, спрямованих на підрив основ міжнародної стабільності і безпеки.
 
Нагадаємо, 23 держави оголосили про висилання дипломатів РФ у зв'язку зі справою Сергія Скрипаля. Всього 16 країн Євросоюзу, а також США, Канада, Австралія, Албанія, Македонія, Норвегія та Україна вирішили вислати близько 150 дипломатів.

Related

Політика 6374383756967024748

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item