Київ: Розрив відносин з РФ зробить нас сильнішими

Володимир Гройсман

Прем'єр-міністр радий, що Україна "відчепилися від залежності від Росії". А через розрив економічного співробітництва Україна стане тільки сильнішою.

 
Рішення уряду про розрив програми економічного співробітництва з РФ піде на користь Україні, збалансує експортну політику і в підсумку зробить Україну сильнішою. Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, інформує прес-служба Кабміну в неділю, 25 березня.
 
"Саме Росія зробила неприйнятні кроки - війна на Донбасі, економічний тиск. Тому ми були змушені прийняти таке рішення", - сказав Гройсман.
 
Прем'єр також констатував, що український експорт в Європу й Азію зростає. "Ми завдяки розриву стаємо тільки сильнішими", - додав він.
 
При цьому Гройсман підкреслив, що сьогодні треба будувати виробництво в Україні, розвивати власний продукт. "Я радий, що ми відчепилися від залежності від Росії. Маємо величезний свій потенціал", - додав він.
 
Нагадаємо, в МЗС Росії розрив Україною програми економічного співробітництва з РФ назвали перемогою над здоровим глуздом.

Related

Політика 4257346184263855157

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item