Росія може вимагати Рубана на обмін - Тука


Після затримання керівника "Офіцерського корпусу" Володимира Рубана процес обміну полонених може призупинитися. Більше того, Росія може вимагати Рубана на обмін.
Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука в ефірі телеканалу "112.Україна"
"Знаючи певну наближеність Рубана до Медведчука і його оточення, цього павутиння по всій Україні, процес звільнення наших полонених може призупинитися", - сказав він.
"Росія вимагатиме звільнення або обміну Рубана", - спрогнозував Тука.
Він назвав Рубана "якщо не повністю сепаратистських настроїв, то хоча б напівсепар". "Жодної симпатії ця людина у мене ніколи не викликала", - зауважив чиновник.
"Все він знав чудово (про перевезення зброї.). Це ніяка не випадковість. Все задокументовано - дії цієї людини і організації в цілому. Українцям можу сказати, що кедри (СБУ.) стоять на захисті", - розповів Тука.
Керівника центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана підозрюють у підготовці замаху на президента України Петра Порошенка, міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, екс-прем'єр-міністра Арсенія Яценюка й секретаря РНБО Олександра Турчинова.

Related

Політика 1440674775604823683

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item