Викрили поліцейських, які кришували бордель


У Вінниці викрили правоохоронців з управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, які займалися тим, із чим мали б боротися.
Працівники прокуратури й управління внутрішньої безпеки ГУ Нацполіції у Вінницькій області викрили їх у "кришуванні" будинків розпусти, а також у примушуванні жінок до інтиму.
"Провели 15 обшуків у закладах, які маскувались під масажні салони у м. Вінниці та інших регіонах держави, помешканнях, автомобілях та службових кабінетах поліцейських", розповіла керівник прес-служби Прокуратури Вінницької області Ірина Вихованець.
Під час обшуків знайшли гроші у гривнях, доларах, євро. Це була виручка за зайняття проституцією.



Також вилучили сейфи, мобільні телефони, сім-картки, комп'ютерну техніку, флеш-накопичувачі, банківські картки, чорнові записи, біологічні зразки, предмети, схожі на вогнепальну зброю, боєприпаси, холодну зброю та паспорти осіб втягнутих у зайняття проституцією
Зараз допитують заявника та свідків. Уже встановлено, що посадові особи управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми втягували жінок в зайняття проституцією.
На даний час вирішується питання щодо повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрання запобіжних заходів.
За вчинене кримінальне правопорушення передбачене покарання у виді позбавленням волі на строк від чотирьох до семи років.
На Волині правоохоронці викрили міжрегіональну організовану групу злочинців, які викрадали нафтопродукти із нафтопроводів. Злочинці спеціалізувались на крадіжках нафтопродуктів у особливо великих розмірах на території Волинської та Львівської областей.

Related

Події в Україні 6621262766468132398

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item