У США мають намір перевіряти соцмережі всіх претендентів на візи

Нові правила вплинуть на майже 15 млн іноземців, які бажають отримати американські візи
Державний департамент США має намір вимагати від прохачів американської візи імена сторінок у соціальних мережах, електронні адреси та телефони, повідомляє АР.
"Державний департамент збирається вимагати від усіх претендентів на візу США подавати свої імена в соціальних медіа, попередні електронні адреси та номери телефонів, значно розширивши кількість відмов адміністрації Трампа потенційним мігрантам і відвідувачам країни", - пише видання, посилаючись на випущені Держдепартаментом документи.
У них повідомляється, що нові правила вплинуть на майже 15 млн іноземців, які бажають отримати американські візи. За прогнозами,вказування ​​у візових документах сторінок у соцмережах може вплинути на рішення з приводу 710 тисяч заявників на імміграційні візи і 14 мільйонів заявників на неімміграційні візи щорічно.
Якщо поправки будуть прийняті, у візових заявах з'являться списки соцмереж. Претендентам на візу необхідно буде надати всі свої ніки в соцмережах за останні п'ять років. Заявників попросять повідомити номера телефонів, електронні адреси, статуси про поїздки та депортації за останні п'ять років, а також інформацію і причетності родичів до терористичних організацій.
Як зазначається, раніше дані про сторінки у соцмережах, електронну пошту та номери телефонів вимагали від тих заявників, яких вибрали для додаткової перевірки - наприклад, тих, хто подорожували по територіях, контрольованих терористичними організаціями.
Нагадаємо, Трамп запропонував Конгресу скасувати візову лотерею з розіграшу Грін-карт.

Related

Події у світі 7570889626537767883

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item