Одесит перепродував зброю з АТО в інтернеті


В Одесі припинили збут вогнепальної зброї та боєприпасів, які надходили з району проведення антитерористичної операції.
Правоохоронці встановили, що житель Одеси скуповував зброю, незаконно вивезену з району проведення АТО, займався її реставрацією та переробляв травматичну і сигнальну на бойову з метою продажу, повідомляє прес-служба СБУ.
"Клієнтів" він підшукував в інтернеті на тематичних форумах. Серед "замовників" були, зокрема, представники кримінальних кіл регіону. Оперативники спецслужби задокументували декілька фактів незаконної реалізації зброї. Під час обшуків за місцем проживання та роботи ділка співробітники СБ України вилучили сім пістолетів та револьверів, три гранати Ф-1, тротилову та димову шашки, сім вибух-пакетів, сигнальну міну, сім одиниць холодної зброї та майже тисячу набоїв різного калібру", - йдеться у повідомленні.
Вирішують питання щодо повідомлення затриманому про підозру у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії для встановлення інших осіб, причетних до злочину.
У Сумах засудили чоловіка за підозрою в організації терористичного акту.Встановили, що він був завербований російськими спецслужбами. Ще на початку грудня 2017 року отримав завдання від своїх кураторів щодо здійснення терористичного акту на одному з військових об'єктів у День Збройних сил України.

Related

Гаряча новина 8544966194913788461

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item