В школі сталася бійка між учнями, вчителями та батьками


У школі в Тернопільській області сталася масова бійка між учнями, педагогами та батьками.

Шкільний психолог Оксана Ковалисько проводила бесіди з учнями, які побилися на перерві, коли в клас зайшов учитель історії. Педагог почав виштовхувати 11-класників в коридор, пише "Сегодня".
"Я почула як пан Лотоцький ображає нецензурними словами дітей, дає стусана і виганяє з класу. Потім він зайшов в клас. Я вийшла, щоб подивитися на тих учнів - у відповідь почула лайку. Почала виправдовуватися і почула стусани", - розповідає Оксана Ковалисько.
Вона стверджує, що її побив учитель історії, який на роботу вже не виходить. Кілька днів чоловік знаходиться в травматологічному відділенні. За словами медиків, його стан зараз середньої тяжкості. У історика, говорить лікар, струс мозку і забої м'яких частин обличчя.
Як розповів учитель історії, його побив батько одного з учнів, яким педагог зробив зауваження.
"Ні з того ні з сього, я ще хотів кілька слів сказати. Він під'їхав машиною. Все так швидко відбулося. У мене відразу запаморочення, кров пішла носом", - розповідає Зиновій Лотоцький.
Однак психолог каже, що конфлікт почав учитель історії, який до того ж був п'яний. Директор це заперечує.
"Він сказав, що у нього тиск, тому обличчя було червоне", - запевняє директор школи Лариса Корнік.
Через бійку поліція відкрила одразу дві кримінальні справи. Заяву про побиття написали обидва педагога. Винуватцю конфлікту загрожує до одного року виправних робіт.
У Кременчуці на Полтавщині двоє семикласників 13 і 14 років в опинились в лікарні після бійки. Конфлікт виник на перерві, бо один учень штовхнув іншого. Перший хлопець отримав закриту черепно-мозкову травму, струс мозку і гематому на лівому оці. Інший - забій пахової області. Батьки написали зустрічні заяви і правоохоронці розбираються в ситуації.

Related

Гаряча новина 5487773202424112952

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item