Таємний бункер-нарколабораторію викрили правоохоронці


В одному із сіл Вишгородського району на Київщині, на території колишнього підприємства з переробки деревини, діяла лабораторія із виготовлення метадону та амфетаміну. 
Про це повідомили у прес-службі СБУ.
"Ділки облаштували виробництво у спеціально побудованому бункері, площею майже 140 квадратних метрів, на глибині 4 метри", - йдеться в повідомленні.
Під час обшуків в лабораторії правоохоронці виявили майже 1 кг метадону, 0,5 кг амфетаміну, 500 рослин "коки", які зловмисники планували використати для синтезу у виготовленні кокаїну.
Співробітники спецслужби також вилучили зброю - автоматичний пістолет "Стєчкіна", пістолет-кулемет Дегтярьова, два автомати Калашникова, підствольний гранатомет, 17 гранат ВОГ та РГД, протитанкову міну із запалом та 200 набоїв різного калібру.
На місці правоохоронці затримали одного із зловмисників – жителя Київської області, йому оголошено про підозру. Встановлюються інші особи, які причетні до протиправної діяльності.
Працівники СБУ затримали двох громадян, які у лабораторних умовах вирощували марихуану, у них вилучили 500 кущів. Лабораторію вони облаштували на території приватного домоволодіння та садибної ділянки одного зі зловмисників. Свою продукцію зловмисники розповсюджували в столиці та області через відпрацьовану мережу.

Related

Суспільство 7681747311768144531

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item