Напад алабаїв під Одесою: постраждалій відрізали ногу

Лікарі вже зробили кілька операцій Світлані Костенюк

Світлана Костенюк перенесла кілька операцій і ще кілька належить зробити в майбутньому. Ногу не вдалося врятувати, оскільки почався некроз.

Песіонерка з села Санжейка Одеської області Світлана Костенюк, що піддалася нападу трьох собак породи алабай, знаходиться в критичному стані. Жінці ампутували ногу.
Про це повідомляє місцеве видання Взгляд из Одессы у п'ятницю, 16 березня.
Медики з реанімації міськлікарні Чорноморська перевели потерпілу в Військово-медичний клінічний центр в Одесі. Родичі постраждалої повідомили, що жінка вже перенесла кілька операцій і ще кілька належить зробити в майбутньому.
"Буквально, по частинах довелося збирати лікоть правої руки. Нею Світлана Іванівна Костенюк закривала обличчя від звірів. Що стосується нижніх кінцівок, то одну ногу довелося ампутувати, так як почався некроз", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, інцидент стався кілька днів тому. 71-річна жінка прийшла прибирати будинок по найму, і на неї напали три сусідських алабаї, завдавши їй важких травм. Лікарі в Чорноморську не змогли прооперувати постраждалу, заявивши, що такого випадку ще не було в їхній практиці.

Related

Гаряча новина 9033265373327917620

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item