Кабмін заборонив оформлення паперових паспортів


Кабінет міністрів вирішив заборонити громадянам України оформляти внутрішні паспорти з використанням бланка в формі книжки.
Зміни внесли до постанови "Про затвердження зразка бланка, технічного опису та порядку оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, визнання недійсним та знищення паспорта громадянина України" на засіданні уряду 21 березня, - про це пише "Обозреватель".
Своїм рішенням Кабмін виключив положення, згідно з яким паспорт громадянина України може оформлятися з використанням бланка паспорта громадянина в формі книжечки.
Положення мало діяти до завершення роботи по забезпеченню в повному обсязі територіальних підрозділів Державної міграційної служби матеріально-технічними ресурсами, які необхідні для оформлення і видачі паспорта громадянина України у формі ID-картки.
На такий крок уряд пішов через те, що підрозділи Міграційної служби в повному обсязі забезпечені матеріально-технічними ресурсами для оформлення і видачі паспорта в формі ID-картки.
Катерині Гусар із села Велика Сушиця Старосамбірського району Львівської області на честь 100-річного ювілею вручили новий ID-паспорт.

Related

Суспільство 7756570481199467161

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item