Савченко загрожує довічне ув'язнення, вона оголосила голодування


Підозрюваній у підготовці державного перевороту і терактів нардепові Надії Савченко загрожує від 10 до 15 років ув'язнення або довічне ув'язнення з конфіскацією майна.
Про це у Шевченківському суді заявив прокурор Головної військової прокуратури Олександр Банник, пише "Українська правда".
Клопочучи про обрання запобіжного заходу у вигляді арешту для Савченко, він перерахував статті, вчинення злочинів за якими їй інкримінують, і зазначив, що в разі доведення вини Савченко загрожує покарання аж до довічного ув'язнення.
Нардеп оголосила про голодування з сьогоднішнього дня. Про це вона сказала, коментуючи "неправильне" рішення влади її "закрити", пише Depo.ua
22 березня Верховна Рада підтримала подання ГПУ на притягнення до відповідальності, затримання та арешт народного депутата Надії Савченко. Слідчий СБУ затримав її в приміщенні парламенту.
Савченко підозрюють у підготовці до замаху на життя президента, прем'єр-міністра, членів Кабміну, народних депутатів, повалення конституційного ладу і змові з ватажками бойовиків ДНР.
Сама Савченко назвала свої дії "політичною провокацією", яку вона організувала, "щоб влада зрозуміла, що вона також смертна".
На брифінгу 20 березня вона заявила, що Адміністрація президента намагається її ліквідувати.

Related

Політика 2198800800244842760

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item