У Карпатах знайшли тіло зниклого туриста

Рятувальники проводили пошуки більше доби

Чоловік помер у горах від серцевого нападу. Зараз його тіло намагаються спустити до підніжжя гори. Двоє інших туристів змогли спуститися самостійно.


У Карпатах знайшли тіло загиблого 17 березня туриста. Його розшукували більше доби. Про це у вівторок, 20 березня, повідомляє прес-служба ДСНС.

"20 березня о 5:10 до проведення пошукових робіт залучили 13 рятувальників і 3 одиниці техніки Івано-Франківського, Верховинського і Косівського пошуково-рятувальних відділень. О 12:50 рятувальники з Івано-Франківська знайшли тіло загиблого туриста між Гропа і горою Вихід", - відзначають рятувальники.

Зараз вживаються заходи з транспортування тіла до підніжжя гори Погорілець Верховинського району. За попередньою інформацією, у загиблого - 34-річного жителя Ужгорода - стався серцевий напад, в результаті якого він помер.

Як повідомлялося, група з трьох осіб 17 березня здійснювала сходження на гору Піп Іван з боку міста Рахів Закарпатської області і заблукала. 19 березня туристів почали шукати рятувальники.

"19 березня о 16:46 працівники Яворницького пошуково-рятувального відділення на полонині Гропа знайшли одного з туристів, жителя міста Ужгород Закарпатської області, 1986 р. н. За словами туриста, їх група розділилася, і один з чоловіків, 1984 р. н., житель міста Ужгород, загинув, орієнтовно, між полониною Гропа і горою Вихід. Третій турист, 1988 р. н., житель міста Тернопіль, самостійно зійшов в урочищі Погорілець і зупинився у місцевих жителів", - повідомляли рятувальники.

Нагадаємо, минулого місяця під час сходження на гору в Карпатах заблукали четверо туристів. Тоді вдалося врятувати всіх.

Related

Суспільство 2317680140645481945

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item