Путін про Євромайдан: США "грубо і нахабно" обдурили Росію

Путін розповів про "обман" з боку США
Під час Майдану Вашингтон звернувся до Москви з проханням вплинути на Віктора Януковича, щоб він не застосовував армію проти протестувальників, повідомив Володимир Путін.
США грубо і нахабно обдурили Росію під час євромайдану в Україні. Таку заяву зробив Володимир Путін у фільмі Миропорядок 2018, заснованому на декількох інтерв'ю, пишуть РІА Новости в середу, 7 березня.
За словами Путіна, під час Майдану Вашингтон звернувся до Москви з проханням вплинути на Віктора Януковича, щоб він не застосовував армію проти протестувальників.
"До нас звернулися американські партнери, вони попросили нас, щоб ми зробили все, я зараз кажу майже дослівно прохання, щоб Янукович не застосував армію, щоб опозиція звільнила площі, адміністративні будівлі і перейшла до виконання досягнутих угод про нормалізацію ситуації", - цитує ЗМІ Путіна.
Він додав, що Росія погодилася, а через день в Україні "відбувся державний переворот".
Президент РФ упевнений, що цей випадок став першим серйозним обманом з боку американських партнерів.
"Так грубо і нахабно, мабуть, вперше... Так, щоб сказали: давайте зробимо так, а насправді, все зробили по-іншому і навіть не зволили щось сказати з цього приводу, такого, мабуть, не було", - поскаржився він.
Нагадаємо, раніше ЗМІ опублікували лист Януковича до Путіна від 1 березня 2014 року із проханням ввести війська. ГПУ назвала його доказом держзради Януковича.

Related

Події в Україні 3496955005968584103

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item