У Львові вимагають розірвати дипвідносини з РФ

Львівська облрада

Розірвати дипломатичні відносини в Росією вимагають у Львівській облраді. Також для громадян Російської Федерації пропонується ввести візовий режим.

Депутати Львівської обласної ради у вівторок, 20 березня, прийняли рішення про звернення звернутися до вищого керівництва України з вимогою розірвати дипломатичні відносини з Російською Федерацією, повідомляє прес-служба облради.
Як наголошується у зверненні, Росія продовжує демонстративно нехтувати територіальною цілісністю України, міжнародними договорами та принципами цивілізованого суспільства.
"Проведення виборів в анексованому Криму, постійні провокації на українській території, диверсії проти громадян у країнах Європи обумовлюють необхідність більш рішучих кроків для зміцнення безпеки України", - заявляють депутати.
У зв'язку з цим вони вважають неприпустимим зберігати дипломатичні відносини з Російською Федерацією.
"З огляду на це, ми, депутати Львівської обласної ради, вимагаємо від вищого керівництва держави розірвати дипломатичні відносини з Російською Федерацією. Вважаємо неприпустимими такі відносини з країною, яка є окупантом нашої території", - наголошується у зверненні.
Крім цього, Львівська обласна рада виступила за введення візового режиму для громадян Російської Федерації.
Також депутати Львівської облради вимагають заборонити польському депутату в'їзд в Україну.
Раніше повідомлялося, що Київ може розірвати відносини з містами-побратимами РФ.

Related

Події в Україні 1102097249145367434

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item