Пояснення РФ у справі Скрипаля безглузді - Держдеп

Представник Держдепу США Хізер Нойєрт

Пояснення Росії з приводу причетності до отруєння колишнього полковника ГРУ Сергія Скрипаля безглузді і неправдоподібні. Про це в середу, 21 березня, заявила прес-секретар Держдепартаменту США Хізер Нойєрт у Twitter.

Таким чином вона прокоментувала брифінг в МЗС Росії, де російські дипломати намагалися довести непричетність Росії до замаху.
US & UK were right not to send our Ambassadors to @mfa_russia briefing to hear wild accusations and implausible denials. #Russia was responsible for the nerve agent attack. Attempts to deny responsibility follow a familiar script: Crimea, MH17, Donbas, Litvinenko, doping, etc...
"Сполучені Штати та Сполучене Королівство мали рацію, що не відправили наших послів на брифінг в МЗС Росії для заслуховування безглуздих звинувачень і неправдоподібних заперечень. Росія була відповідальною за напад нервово-паралітичною речовиною. Спроби заперечення відповідальності схожі на знайомий сценарій: Крим, MH17, Донбас, Литвиненко, допінг і т.д.", - написала Нойерт.
Як повідомлялося, в МЗС Росії заявили, що британська влада або не здатна захистити себе від теракту на власній території, або сама зрежисувала напад на колишнього шпигуна Сергія Скрипаля та його доньку Юлію.
 
Раніше МЗС РФ запросило всіх акредитованих в країні послів зарубіжних держав для обговорення 21 березня заяв Великобританії про застосування на її території отруйних речовин.

Related

Події у світі 5851577235366721112

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item