"Ні" коронації Путіна! У день виборів біля посольства РФ у Берліні пройшла акція протесту

"18 березня 2018 року - не рядовий день, а день, який може стати трагічним днем ​​в російській історії"
У неділю, 18 березня, в день президентських виборів у Російській Федерації в центрі столиці Німеччини, перед будівлею Посольства РФ пройшла акція "Ні" коронації Путіна!
Як розповів Укрінформу учасник акції, голова Форуму російськомовних європейців, російський соціолог і публіцист, який живе в Німеччині, Ігор Ейдман, "18 березня 2018 року - не рядовий день, а день, який може стати трагічним днем в російській історії".
"Новий термін Путіна - це різке підвищення ймовірності загрози великої війни, катастрофи. Починаючи з 2014 року, Путін - це президент війни. І чим далі, тим більше він агресивний, тим більше він загрожує всьому світу всім, чим завгодно, в тому числі ядерними ракетами, отрутами, якими його агенти труять перебіжчиків, авіацією, яка бомбардує Сирію, і всіма цими їх-там-нетами, які зараз намагаються розколоти Україну ", - розповів Ейдман.
За його словами, отримавши черговий мандат на управління країною, "Путін буде вести її до національної катастрофи, а що ще страшніше, можливо, до великої війни, яка може торкнутися дуже багатьох людей у ​​всьому світі".








Як розповів соціолог, метою акції був протест проти "чергового перепризначення Путіна в ролі диктатора Росії, яке камуфлюється під виборний фарс, що в дійсності не має ніякого відношення ні до демократії, ні до класичних виборів".
"Голосувати на цих виборах - означає голосувати за війну, кризу, санкції, ганьбу і убогість", - відзначили учатніков акції.
Нагадаємо, 18 березня в Росії пройшли вибори президента. Чинний глава держави Володимир Путін отримує 75% голосів   після обробки половини бюлетенів.
Україна звернулася до світу з проханням не визнавати результати голосування в окупованому Криму.

Related

Події у світі 1288776257294754161

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item