У Львові патрульні вдруге зупинили за п’яне водіння головного лікаря - відео

Головний лікар у січні також був затриманий за п'яне кермування
У ніч на 16 березня патрульні Львова зупинили позашляховик Land Rover, водій якого мав ознаки алкогольного сп’яніння та ледь змусили його здати кров на аналіз, адже у лікарні його покривали колеги.
37-річного чоловіка зупинили на перехресті вулиць Зелена – Студентська через те, що водій порушив вимоги знаку В‘їзд заборонено. Інспектори зупинили порушника і винесли на нього постанову за це.
Також інспектори з‘ясували, що 27 січня цього року на водія вже складали їхні колеги протокол за нетверезе водіння, однак рішення суду ще нема.
До того ж, за кілька днів по тому, він став учасником ДТП. Тоді автомобіль Skoda Octavia здійснив зіткнення з припаркованим автомобілем і з‘їхав в кювет та наїхав на дитячий майданчик.
Чоловік представився лікарем і сказав, що не довіряє пристроям, тому хоче пройти перевірку на стан сп‘яніння у медичному закладі. Водія відвезли у 8 міську лікарню. Там до нього одразу вийшов лікар і сказав, що чоловік потребує госпіталізації, рентгену голови, оскільки в нього є рубець і що він вже їхній пацієнт. Коли патрульні спитали медика, чи таким чином він хоче аби той уникнув відповідальності - лікар підтвердив цей намір та відверто захищав затриманого водія.
Зрештою за наполягання патрульної медики все ж взяли кров на аналіз у головного лікаря.
А його колега відмовився надавати попередній висновок патрульним і все ж скерував водія на госпіталізацію.
Раніше повідомлялося, що під Києвом місцеві жителі затримали п'яного воєнкома, який влаштував дві ДТП.

Related

Суспільство 5640516931360048276

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item