"Виходить на трибуну, бл*ха, і шось верзе" - блогер жорстко розкритикував Савченко


Депутати почасти стають "ретрансляторами білого шуму" і народ це споживає. Про це сказав блогер Сергій Іванов у своєму відео на Facebook, згадуючи, зокрема, про Надію Савченко.
"Якщо політик хоче займатися якоюсь дурнею, то він нею займається. Подивіться на Ляшка, Юлію Володимирівну, те що робить Банкова, Надія. Вони у цьому контексті майже нічим не відрізняються.
Коли вона (Савченко. - ред.) каже, що штурмові бомбардувальники (українські. - ред.) крили площадні цілі на Донбасі, я їй ставлю запитання: які? Вона каже: ви здали Крим, треба було воювати, а Донбас ви залили кров'ю. Я їй відповідаю: тобто ви звинувачуєте людей у тому, що вони залили Донбас кров'ю, при цьому кажете що потрібно було залити кров'ю Крим? Чи навпаки? Ставлю питання, вибиваю її з дискурсу смуги, яку вона обрала. І її це вкурвлює.
І вона мені каже: ти тупий. Ну який же я тупий, я просто намагаюся зрозуміти, курва, зміст того що ти кажеш. Бо якщо ти говориш беззмістовні речі, то кому вони потрібні в цій країні? Тут популістів більше ніж платників податків", - сказав блогер.
Подивіться на Ляшка, Юлію Володимирівну, те що робить Банкова, Надія. Вони у цьому контексті майже нічим не відрізняються
"Багато разів бував за кордоном, державних установах Сполучених Штатів, Великої Британії, Євросоюзу. Чую, як говорять люди. Навіть найпопулістичніші британські популісти говорять змістовно, логічно. У нас виходить на трибуну ретранслятор білого, бляха, шуму і шось верзе. І всі вірять, кивають - ой клас, аплодують, наш нарід, як казав пріснопам'ятний Микола Янович. Коли ви дивитеся шоу, оцінюйте не лише красу цих промов, вдумуйтесь, аналізуйте що говорять, цей потік свідомості... Це ж, курва, народний депутат України, за якого ви, курва, завтра голосуватимете. І це стосується не лише Савченко, а кожного депутата", - звернувся Іванов.
На вечірньому ток-шоу "Право на владу" 15 березня позафракційний нардеп Надія Савченко заявила колезі з БПП Івану Віннику:"Всі солдати, які зараз воюють на фронті, льотчик-бомбардувальник, який криє площадні цілі, артилерист, ракетчик, це площадні цілі, це те що ви називаєте масовими вбивствами. Розверніться і подивіться, що відбувається на Донбасі. Оце і є масові вбивства. Це війна, чому ви дали хід, щоб утримати владу".

Related

Суспільство 2012214635700194448

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item