На хабарі затримали службовця секретаріату Кабміну


Службовця Секретаріату Кабінету міністрів затримали працівники військової прокуратури під час отримання хабара.
23 березня держслужбовець Р. намагався отримати хабар у $1000, повідомляє військова прокуратура.
Затриманий був головним спеціалістом з питань технічного регулювання, промисловості, оборонно-промислового комплексу та експортного контролю Управління з питань технічного регулювання та промисловості Департаменту з питань інфраструктури та технічного регулювання Секретаріату КМУ.
"Підозрюваний одержав хабар за вплив на керівництво ГУ майна та ресурсів Міноборони України, щоб останнє не створювало перешкод у діяльності Комісії з питань ліквідації та реорганізації державних підприємств МО", - повідомили у прокуратурі.
Зараз вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та накладення арешту на його майно.
Йому загрожує штраф від 750 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на термін від 2 до 5 років.
У Львові поліція затримала голову райадміністрації на хабарі у 105 тисяч гривень. Чиновник вимагав та одержував неправомірну вигоду за невтручання у господарську діяльність суб'єктів господарювання, що працюють на території району. А також вирішував питання працевлаштування громадян в органи місцевого самоврядування.

Related

Гаряча новина 2677656170646632745

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item