США та кілька країн ЄС разом оголосять про вислання дипломатів РФ, - ЗМІ


Сполучені Штати Америки та кілька європейських країн у понеділок, 26 березня, оголосять про видворення російських дипломатів через отруєння колишнього шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки Юлії на території Великої Британії. 
Про це повідомляє журналіст телеканалу CNN у Twitter із посиланням на джерела, яка працює у Держдепі.
"Джерело: завтра очікується скоординоване повідомлення від США та кількох європейських країн про вислання груп російських дипломатів. "Значна кількість", ймовірно, отримають копняка", - йдеться в повідомленні.
Перед тим ЗМІ інформували про те, що президент США Дональд Трамп готується видворити десятки російських дипломатів зі СШАу відповідь на отруєння колишнього російського шпигуна у Великій Британії.
Нагадаємо, минулого тижня на саміті в Брюсселі лідери ЄС погодилися з позицією Великої Британії, що "дуже ймовірно" Росія несе відповідальність за атаку в Солсбері.
Британія вже вислала 23 російських дипломатів і призупинила дипломатичні контакти з Москвою на високому рівні.
Водночас, за словами першого віце-спікера Верховної Ради України Ірини Геращенко, Україна не висилає з країни російських дипломатів у відповідь на отруєння колишнього шпигуна Сергія Скрипаля у Великій Британії через українських політв'язнів у тюрмах РФ.
Джерело: День

Related

Події у світі 8366146006717646346

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item