Двоє молодих хлопців пограбували і вбили скупника бурштину


На Рівненщині двоє 17-річних молодиків убили 45-річного жителя Ковеля, який на початку березня поїхав в Дубровицю і не повернувся.
9 березня близько 13:00 у селі Нивецьк хлопці бачилися із загиблим чоловіком, щоб обговорити питання купівлі-продажу бурштину-сирцю. Розмова тривала недовго, тому що у юнаків каменів не було. Вони хотіли лише забрати гроші. Про це повідомляє прес-служба поліції Рівненської області.
Молоді люди 2 рази вдарили чоловіка по голові металевою палицею, потім викрали близько тисячі доларів. Після цього зловмисники поховали вбитого в лісопосадці поблизу Дубровиці, сіли в автомобіль Volkswagen Passat B5 і поїхали розважатися.
Через кілька днів зловмисники спалили вкрадену машину біля села Мочулище.
На слід хлопців вийшла поліція. Вони зізналися в скоєному і вказали на місце скоєння злочину. При огляді тіла загиблого експерти виявили важкі травми голови. Тіло направили в морг на судово-медичну експертизу.
"Обох неповнолітніх затримали у порядку статті 208 Кримінального кодексу України, та помістили до ізолятору тимчасового тримання у м. Сарни. Хлопцям вже повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою", - повідомив заступник начальника ГУ НП в Рівненській області начальник слідчого управління Олександр Панасюк.
У суді також знаходиться кримінальне провадження за фактом крадіжки з проникненням у приміщення, яке здійснив один з юнаків.
Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 15 років.
На Рівненщині поблизу села Осова група людей напала на поліцейських, які забезпечували охорону працівників лісових господарств, що за допомогою екскаватора закопували ями та рови, утворені внаслідок незаконного промислу.

Related

Гаряча новина 5190016858059883318

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item