Поліцейські затримали киянина, який організовував нарковечірки по всій Україні


Отримавши оперативну операцію щодо проведення нарковечірок у різних регіонах України, працівники управління протидії наркозлочинності спільно зі співробітниками СБУ затримали чотирьох осіб, причетних до збуту наркотиків.
Під час відпрацювання інформації на виїзді зі столиці правоохоронці зупинили "Мерседес", у салоні якого виявили марихуану, екстазі та амфетамін, повідомляє 1NEWS.
Встановлено, що організатор – раніше судимий 26-річний киянин, створив групи у соціальних мережах, які спеціалізувалися на організації нарковечірок на території всієї України.
Після переказу грошей на банківський рахунок спільноти зловмисник винаймав елітне житло, замовляв алкоголь та, імовірно, збував там наркотики і психотропні речовини. У правоохоронців є всі підстави вважати, що, крім нього, збутом заборонених речовин можуть займатися двоє чоловіків, 1994 та 1986 років народження, та жінка, 1996 року народження.
У них працівники поліції вилучили 30 грамів марихуани, 50 грамів амфетаміну та 8 таблеток екстазі.
Усі учасники збиралися у центрі Києва, після чого їх завозили в орендовані для зустрічей маєтки. Дорогою до місця вечірки правоохоронці перехопили мікроавтобус, у якому перебували молоді люди у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння.

Related

Гаряча новина 7821438708444194284

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item