Штаб АТО: Готові до великоднього перемир'я

Українські військові на Донбасі

Підрозділи ЗСУ готові забезпечити виконання умов щодо підтримання припинення вогню починаючи з 30 березня 2018 року о 00:01 (за київським часом) по всій лінії розмежування сторін, запевнили в штабі АТО.

Збройні Сили України готові до встановлення і дотримання режиму припинення вогню на період Великодніх свят з опівночі 30 березня 2018 року. Про це в четвер, 29 березня, повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Підрозділи ЗСУ в районі проведення АТО на території Донецької і Луганської областей, неухильно дотримуючись мінських домовленостей, готові забезпечити виконання умов щодо підтримання всеосяжного, стійкого і необмеженого припинення вогню починаючи з 30 березня 2018 року о 00:01 (за київським часом) по всій лінії розмежування сторін", - йдеться в заяві.

У прес-центрі штабу АТО також запевнили, що всі домовленості про припинення вогню українськими військами дотримувалися неухильно.

У той же час винятково в разі загрози життю і здоров'ю цивільного населення, особового складу підрозділів ЗСУ, здійснення інших провокацій сепаратистами окупаційної адміністрації РФ - Збройні Сили України готові негайно реагувати у відповідь, зазначили у відомстві.

Related

Події в Україні 608660033118428077

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item