У НАТО підтримали позицію Лондона щодо РФ

Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг

Генсек Північноатлантичного Альянсу Йенс Столтенберг підтримали висновки Лондона про участь Росії в отруєнні екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля.

Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг під час бесіди з главою британського МЗС Борисом Джонсоном заявив, що підтримує побоювання Великобританії про російський слід в отруєнні екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля.
"Поговоривши з генсеком НАТО Йенсом Столтенбергом, глава МЗС підкреслив важливість єдності країн НАТО в протистоянні загрозі, яку представляє собою Росія не тільки для Великобританії, а й для наших союзників по НАТО", - йдеться в повідомленні на сайті британського зовнішньополітичного відомства.
Відзначається, що "генсек НАТО висловив підтримку й солідарність і погодився з тим, що єдність НАТО першочергово важлива".
"Співрозмовники зійшлися на тому, що дії Росії неодноразово загрожували безпеці партнерів по НАТО", - йдеться в повідомленні британського МЗС.
Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей заявила, що Скрипаль і його донька були отруєні нервово-паралітичною речовиною Новачок, розробленою в Росії. Вона офіційно звинуватила Москву в замаху на екс-полковника ГРУ і дала термін до вечора 13 березня на надання докладних пояснень з приводу інциденту.

Related

Події у світі 378652084808353094

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item