Путіну мало не покажеться


Історія з отруєнням Скрипаля тільки починається
Отруєння Скрипаля відбулося за допомогою дуже складної речовини, яку на кухні не звариш і якою потрібно вміти користуватися. Вважаю, що британські спецслужби достатньо кваліфіковані, щоб визначити хімічний склад і джерело цієї речовини.
Крім того, британська політика, в тому числі і зовнішня, добре знає ціну словам. На відміну від пані Захарової і пана Лаврова. Ще є така річ, як репутація. Не стільки завдяки заслугам британців, скільки завдяки зусиллям Захарової, Лаврова і Путіна, протягом останніх 2-3 років репутація Великобританії залишається на тому ж високому рівні. Розрив між дипломатами двох країн так збільшився, що використовуючи політику «слово проти слова», слово Захарової тепер важить в десять разів менше, ніж слова британських дипломатів.
Тому впевнений, що історія зі Скрипалем тільки починається. І мало Володимиру Володимировичу Путіну і його команді не здасться.
Заява Терези Мей про те, що вона не приїде в Росію на Чемпіонат світу з футболу 2018 вплине на Путіна. За радянською традицією, він дуже багато вкладає в спортивний піар. Всі невдачі на цьому фронті – починаючи з викриття Олімпіади в Сочі і закінчуючи допінговим скандалом в Південній Кореї – завдають серйозної шкоди Путіну. Головним чином, в міжнародному просторі.
Але оскільки телебачення в Росії контролюється, значна частина населення погоджується, що всі ці спортивні скандали – результат міжнародної змови. Проте, потрібно відзначити, що дедалі більша частина російських громадян починають відчувати сумніви з цього приводу.
В контексті дипломатичних правил і персонально для Путіна, відмова Терези Мей – це серйозний збиток. Але тільки в якості персонального спілкування із зарубіжними колегами. Російська громадськість може цього і не помітити. Є Тереза ​​Мей, немає Терези Мей – для них це не так важливо.
Ось якби не приїхала англійська збірна – це стало б очевидним ударом по престижу Росії. Але саме на це британські політики піти не можуть, оскільки вони говорять, що спорт поза політикою і прагнуть робити те, що кажуть.
Так що збірна прилетить. Ну а те, що на трибуні не буде пані Мей – це і не раз бувало. В РФ і на урочисті паради не приїжджали, і Олімпіаду в 80-х ігнорували – нічого страшного, путінська вертикаль переживе. Хоча, безумовно, їм буде неприємно.

Related

Події у світі 537990417988176190

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item