Вбив би: Український десантник опублікував відео зустрічі в Італії з кремлівським пропагандистом Шейніним

Українець плюнув Шейніну в обличчя
Український десантник Валерій Ананьєв, відомий, зокрема, своїми тревел-блогами, опублікував відео зустрічі зі скандальним кремлівським пропагандистом Артемом Шейніним.
При цьому, що примітно, любителя "руского міра" і супротивника "європейських цінностей" українець зустрів в італійській Вероні.
Під час виниклої між ними суперечки Шейнін намагався переконати, що ніякого відношення до пропаганди російської агресії проти України нібито не має, і назвав десантника "дебілом".
У свою чергу Ананьєв у відповідь на це плюнув йому в обличчя, зазначивши, що, якщо б зустрів його на війні, вчинив би більш жорстко.
При цьому, коментуючи інцидент у російських ЗМІ, Шейнін заявив, що дії Ананьєва - це "калька з того, чим займається нинішня українська влада".
"У студії його не ображають, не принижують, і, тим не менш, він стрибає на людей з кулаками в прямому ефірі... А тут йому обплювали морду, він втерся, посміхнувся і пішов", - зазначив український боєць, додавши, що без охорони пропагандист не такий сміливий.

Related

Суспільство 3670117561513818939

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item