Суд заарештував двох підозрюваних у нападі на Товариство угорської культури в Ужгороді

Суд обрав запобіжний захід екс-учаснику АТО Олександру Білобородьку
У вівторок, 6 березня, Ужгородський міськрайонний суд взяв під варту Олександра Білобородька та Володимира Кондратенка, які підозрюються у причетності до підриву офісу Товариства угорської культури Закарпаття в Ужгороді.
Як повідомила Мukachevo.net прес-секретар суду, суддя обрав для обох підозрюваних запобіжний захід у вигляді арешту на 60 діб без можливості внесення застави.
Під час судового засідання стало відомо, що підозрюваний Білобородько є кадровим військовим і брав участь в АТО.
Вони підозрюються у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 194 і ч. 2 ст. 258 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна та терористичний акт). Максимальна санкція статті – 15 років позбавлення волі.
Нагадаємо, що суд раніше взяв під варту без можливості внесення застави першого підозрюваного в справі про підпали Товариства угорської культури в Ужгороді.

У лютому сталося два напади на офіс Товариства угорської культури в Ужгороді. 4 лютого в вікно будівлі кинули пляшку із запалювальною сумішшю. В результаті було пошкоджено зовнішнє вікно і обгоріла віконна рама.
У ніч на 27 лютого офіс спробували підірвати за допомогою саморобної вибухівки, в результаті приміщення вигоріло дотла.
4 березня у справі про напади на Товариство угорської культури в Ужгороді затримали п'ятьох осіб, ще один підозрюваний знаходиться в розшуку. Ним є ймовірний організатор-іноземець.

Related

Гаряча новина 4983419421922172162

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item