Тільки перезавантаження влади зупинить руйнування країни - Тарута


Україні потрібне економічне зростання не менше 10% на рік. Його можна домогтися тільки після перезавантаження влади.
Про це в інтерв'ю журналу "Країна" розповів народний депутат України, засновник політичної партії "Основа" Сергій Тарута.
"Ми зараз маємо критичну соціально-економічну модель. Це колосальна загроза руйнування нашої країни. Люди тікають з України тому, що тут вони не бачать майбутнього. З 2018 по 2020 треба віддати $20 мільярдів міжнародним кредиторам. А ще маємо дефіцит пенсійного фонду, ще повинні вливати гроші в ПриватБанк. Маємо багато витрат, але не заробляємо, - говорить політик. - Нам треба стрімкий економічний ріст більше 10 відсотків. Ця влада не зможе це зробити, її треба перезавантажувати. Вибори президента в 2019 році — головна подія, яка визначить, куди буде рухатися Україна".
Соціологія показує, що всі інститути влади повністю дискредитували себе, наголошує Сергій Тарута: "До парламенту, уряду, президента, Нацбанку, судів недовіра суспільства становить 95-99 відсотків. Це показує, що в жодному напрямку ми не маємо успіху. Зараз довіряють військовим, більш менш - Національній поліції. Остання — це те, що можна сказати в плюс. НАБУ — теж. Але варто пам'ятати, що його створили під тиском Заходу".

Related

Події в Україні 8523215700496381032

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item