Затримали банду викрадачів людей


Працівники Департаменту карного розшуку Національної поліції України протягом останніх кількох днів спільно з працівниками поліції Одеської області і сусідніх областей затримали членів організованої озброєної банди, створеної за етнічною ознакою.
"До складу банди входили вихідці з Кавказького регіону. Члени цієї озброєної банди спеціалізувалися на викраденні та незаконному позбавленні волі громадян з метою вимагання за їх звільнення викупу в особливо великих розмірах", - повідомив перший заступник голови Нацполіціі В'ячеслав Аброськін у Facebook.







В листопаді 2017 вони викрали жителя Одеси. За звільнення вимагали у його рідних $200 тис.
Правоохоронці встановили та затримали 5 безпосередніх виконавців злочину, 4-м обрано запобіжний захід арешт, а деякі терміново виявилися "важко хворими".
"Згідно постанов суду було проведено понад тридцять обшуків за місцями реєстрації та фактичного проживання підозрюваних, транспортних засобів вищевказаних осіб, а також місць утримання злочинцями постраждалих. Виявлено та вилучено речові докази по справі, транспортні засоби та безліч різної зброї: кулемет, автомат, пістолети, гранати та ін", - додав Аброськін.
Главі Одеського обласного об'єднання "Самопоміч" Івану Сміренському із Чорноморська в ніч проти 15 березня підпалили авто Jaguar, попередньо обливши бензином.

Related

Гаряча новина 1424532551598091044

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item