У Маріуполі жінка на три доби зачинила трьох дітей у квартирі

Восьмирічна дівчинка кілька днів самостійно піклувалася про молодших брата та сестру
У Маріуполі правоохоронці звільнили трьох дітей, яких 27-річна матір на три доби зачинила у квартирі.
Як повідомляється на сайті поліції Донецької області 31 березня, кілька днів тому близько 17:00 на лінію 102 повідомили, що на третьому поверсі багатоповерхівки кличуть на допомогу діти.
Прибувши на місце події, поліцейські та соціальні робітники виявили зачинених у квартирі дівчат у віці вісім та три роки та одинадцятимісячного хлопчика. Вони не могли самі відчинити двері, тому викликали ще й рятувальників та медиків.
Старша дівчинка розповіла, що три ночі тому мати пішла з дому, зачинивши двері. У перші дні діти їли суп та кашу, які жінка залишила в холодильнику. Восьмирічна дівчинка самостійно піклувалась про молодших брата та сестру. Коли їжа закінчилась і діти зголодніли, вони почали кликати на допомогу.
Звільнених дітей доставили до однієї з лікарень Маріуполя. 
Ввечері до поліції прийшла їхня матір, яка наполягала, що вийшла на 10 хвилин до магазину, а про те, що сталося, дізналася від сусідів.

Правоохоронці з'ясовують усі обставини інциденту. Вирішується питання про притягнення жінки до адміністративної відповідальності за невиконання обов'язків з виховання дітей.
До прийняття рішення компетентними службами дітей залишили у медичному закладі.
Нагадаємо, 6 грудня 2016 року стало відомо, що у Києві 20-річна жінка залишила у квартирі без нагляду на дев'ять днів однорічного сина та дворічну дочку. Вижила лише дівчинка, її брат загинув.

Related

Гаряча новина 4472659438300112313

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item