На Закарпатті зупинили авто зі зброєю та наркотиками

Вилучені речі

Протягом декількох годин на дорожній станції "Нижні Ворота" в Закарпатті правоохоронці зупинили ряд автомобілів, в яких було знайдено зброю, балаклаву, газовий балончик і, ймовірно, марихуану.

 
На дорожній станції Нижні Ворота на межі Львівської та Закарпатської області патрульні зупинили ряд автомобілів, в яких перевозили зброю. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Закарпатської області у четвер, 15 березня.
 
"Під час зупинки Chery Amulet за порушення Правил дорожнього руху інспектори провели поверхневу перевірку водія, який підозріло і нервово поводився. В результаті виявили згорток сухої зеленої подрібненої речовини, ззовні, ймовірно, схожої на марихуану", - йдеться в повідомленні.
 
Пізніше правоохоронці зупинили Volkswagen, у ході перевірки якого у пасажирів виявили три ножі, балаклаву і балончик з газом Терен.






Крім того, у водія автомобіля BMW, який порушив правила дорожнього руху, під час перевірки правоохоронці помітили "предмет ударно-дробильної дії, зовні схожий на телескопічний кийок". На питання патрульних про те, навіщо йому такий предмет, чоловік відповісти не зміг.
 
"У всіх випадках патрульні Закарпаття забезпечили охорону місця події і викликали слідчо-оперативну групу з метою подальшого з'ясування всіх обставин", - йдеться в повідомленні.
 
Раніше СБУ заявила про блокування надходження зброї із зони проведення антитерористичної операції.

Related

Події в Україні 5686576747935644831

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item