Пасажири маршрутки знешкодили підозрілого водія


Одесити не дали підозрілому водієві маршрутного таксі їхати по маршруту. 
Пасажири подумали, що він перебував у стані наркотичного сп'яніння. На перетині вулиць Грушевського та Паркової пасажир відібрав у водія автобуса №92 ключі.
"Довелося проявити громадянську свідомість, - розповів пасажир Віктор Скрипник. - Але це дрібниці. Чекаю поліцію вже 50 хвилин, 5 дзвінків. Дали номер для скарг. Подзвонив - послухали і кинули трубку! Перестали відповідати".
На захист правоохоронців встала громадська організація, яка бореться з п'яними водіями.
"Хочу в виправдання патрульної поліції сказати, що була аномальна кількість викликів, вони зашивались. Ну і не можуть же це пояснити людині, що чекає термінової допомоги. Всі виклики термінові, так буває, на жаль", – сказав представник організації Pitbull Odessa Олексій Костріжицький.
Самі патрульні причину затримки не пояснювали. Запевнили, що прибулий на місце екіпаж склав протокол за статтею про управління транспортом в нетверезому вигляді.
"У присутності понятих оформлений протокол, оскільки водій відмовився від проходження медичної експертизи", - розповіли в прес-службі патрульної поліції Одеської області.
До правоохоронних органів Одеси надійшло анонімне повідомлення про замінування на вул. Гагарінське плато, на якому знаходиться і генеральне консульство Російської Федерації. Про це повідомили в ГУ НП в Одеській області.

Related

Гаряча новина 4487814043810516486

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item